Warsicgrorway's Blog - Leave The Warsicgrorway To Us.

Hungrig nu

Posted Nov. 18, 2016, 10:53 p.m. By warsicgrorway Tags: Mat

Skulle så gärna vilja ha lite mat från en italiensk restaurang på östermalm just nu, ja det skulle verkligen vara så gott! Italiensk mat är något som är så otroligt gott och jag tror det har att göra med att det innehåller så mycket kolhydrater och det är så gott något som kroppen verkligen vill ha mycket av.

Dom är så duktiga på smaker

Ja det är dom verkligen och sen så tycker jag så mycket om den italiensk kulturen, det är så mycket känslor och så mycket stil och kärlek och så mycket god mat ja det blir väldigt bra av det hela.
Så det finns verkligen mycket som man tycker om med italien och inte för att glömma att det är ett sådant vackert land.
Ja jag skulle verkligen vilja bo i Italien i alla fall för en tid, ja det vore verkligen så härligt. Och gå ner till bageriet varje morgon och köpa färskt bröd till frukost även om dom inte är så mycket för frukost då är jag det och det skulle jag ta med mig dit. Och sen ta en god espresso eller cappuccino ja låter inte det som en dröm eller?!

Och när det kommer till mat så finns det så mycket och så många olika länder som har så otroligt mycket god mat, ja visst är det underbart att det finns så mycket att välja på att det finns så många olika typer av rätter tt välja bland. Så man behöver aldrig trötta på vad man ska äta det finns ju så många olika rätter att välja bland och så många olika länder som erbjuder så mycket gott att man gärna skulle vilja ha något nytt varje kväll bara för att få prova på något gott och något nytt ja det är underbart att pröva nya saker som man inte provat förr.